8/10/2009

the water's warm and children swim

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 kommentarer:

Sanna sa...

bilden näst längst ner killed me, obviously. Tänk att barn är så söta ibland.

And jää. Jag är livrädd för att bli sådan. En såndär typ läskigt nöjd människa, kanske en nöjd hemmafru eller annan fru bara som lever sitt medelklassliv i en nästan perfekt villa med nästan perfekta barn och en nästan perfekt man som alla har en sockersöt relation och tycker the biggest turn on in ones life är att dricka söndagskaffe med andra nästan-lika-perfekta families och storhandlar varje torsdag och bara vara äckligt nöjd med allt. Typ livrädd för att glömma bort drömmarna man har nu om något mer än så, att bli nöjd med alldeles för lite. Samtidigt vill jag ju det också, bli nöjd och kanske inte kräva så himla mycket. men still. Går det att get something vettigt ur den här extremt förvirrade tankegången?

25 it is then!

När är way out west förresten, i helgen?

Sanna sa...

nje, jag hoppas verkligen inte det! haha, so loves that sentence "damn obese fatso heart" <3. Vi är nog många med fatso hearts om det är någon tröst :p höhö

haha, skojar du!? Jag läser hennes blogg typ varje dag och jag är helt in love med hennes liv och typ jä, all the prettiness :D Vad lustigt ^^ Men ja, jag skulle också vilja ha det så, något sånt.

woho! excited?