6/13/2012

young love

Olen viehtynyt elokuviin, jotka kertovat nuorista ja niiden pyrkimyksestä rakastua tai ainakin päästä eroon siitä helskatun neitsyydestä nythetinyt. Ehkä se on vähän sama asia toisinaan. Young love, voih. Varsinkin jos mukana on Michael Cera. Mutta kyllä muutkin nuoret tai muuten vain asteen aspergiset nuoret pojat (ja tytöt), jotka rakastuvat. Tässä pari suosikkia:

Submarine

Oliver ihastuurakastuu, sydän särkyy ja niin lähes perhekin. Oliver ja minä ollaan hengenheimolaisia mhm. Jo pelkissä sanoissa tämä elokuva voittaisi monet muut. Superhauska ja kaunis kuin mikä, erityisesti se kohtaus, jossa Oliverin sydän särkyy ja sänky hukkuu ja hän hukkuu. Juuri siltä se tuntuu.

Youth in Revolt

Katsoin tämän juuri äsken. Nick haluaa hän myös eroon neitsyydestä nopsaa ja tämä johtaa alteregon Francoiksen luomiseen. Ihanaihana ja hauskahauska. Vaikka tytön hahmo onkin rasittava, vähintään siksi, että haluan itse olla hänen tilallaan oki.

Eagle vs Shark

Ehkei enää teinejä, mutta sama kömpelyys ja samaan siirapin paksuiseen kiusallisuuteen upotettu tarina. Yllättävän herkkä ja koskettava lähes hei! Olen kai ainoa, joka tästä elokuvasta voi sanoa noin. Jemaine Clement on sitäpaitsi MAHTAVA. Ja haluan sen haipuvun nytnytnyt.

påsvenskadå: tre ypperligt fina filmer om ung, fumlig kärlek. Jag vill ha Olivers kärleks kläder, en Michael Cera och en hajkostym. Helst nu.

3 kommentarer:

felicia sa...

Ååh, submarine <3 De andra verkar också bra! Måste se!

Melwa sa...

Åh, jag älskar älskar "Submarine" och "Eagle versus shark"! Så jävla roliga filmer. XD

Our Youth sa...

Great films :)